Европейска зелена енергия за ТМ Ауто, водещ дилър на Toyota в България

Обратно

ТМ Ауто ЕООД, най-големият дилър на Toyota в България, закупи екологично чиста електрическа енергия от ЧЕЗ Трейд. Сертификатът за зелена енергия бе връчен на управителя на "ТМ Ауто"  г-н Райчо Игнатов от Жельо Пенчев – Мениджър ключови клиенти за град София на ЧЕЗ Трейд, по време на церемония, която се състоя на 24 октомври.

"Вярваме, че сътрудничеството с нашия доставчик на електрическа енергия - "ЧЕЗ Трейд България" ЕАД, ще надгради усилията на Toyota, чиито хибридни автомобили в световен мащаб след 2020 г. се очаква да минат 50% от всички продавани автомобили. Убедени сме, че ще продължим развитието си като устойчива „Зелена компания“, заяви г-н Райчо Игнатов, управител на „ТМ Ауто“ ЕООД.

 

"Доверието на „ТМ Ауто“ е признание и отговорност за нас. Участието на водеща компания в автомобилния бранш в най-голямата балансираща група на ЧЕЗ Трейд в България ще й позволи да получи възможно най-доброто съотношение на енергия, произведена от различни възобновяеми източници", каза Жельо Пенчев при връчването на документа.

Сертификатът се базира на Гаранции за произход, издадени от EECS European Energy Certificate System. Той гарантира, че 100% от енергията, използвана от дилъра на Toyota, е произведена от възобновяеми източници.

"ТМ Ауто" ЕООД е една от най-големите фирми в автомобилния бранш в България, както и най-големият дилър на Toyota. ТМ Ауто предлага на своите клиенти продажба на нови и употребявани автомобили от марките Toyota и Lexus, висококачествен сервиз и застрахователни услуги.

Още новини